Enter at least 3 characters
HOME > Vår B Corp-sertifisering

Vår B Corp-sertifisering

Velgjørende selskaper (Benefit Corporations) er et selskap som oppfyller de høyeste standardene for sosial og miljømessig ytelse, åpenhet og ansvar. B Corp-bevegelsen omfatter 2 700 selskaper i 64 land som har besluttet å bruke virksomheten som en kraft for det gode.

 

Et selskap som vil bli et B Corp-selskap må oppnå et bestemt nivå i sin B Impact Assessment, en evaluering som gjennomgår selskapets påvirkning på de ansatte, kundene, samfunnet og miljøet.

 

Det ligger naturlig for oss å ta vare på mennesker. B Impact Assessment er et offisielt verktøy der vi kan måle ytelsen vår. Som B Corp-sertifisert selskap forstår vi nå hvor vi står og hva vi må gjøre for å sikre at virksomheten oppfyller samfunnets krav.

 

Det å være et B Corp-selskap innebærer å se forbi lønnsomhet og bruke virksomheten som en positiv kraft. Vi er forpliktet til å overholde og sikre de høyeste standarder for åpenhet, ansvar samt sosial og økonomisk bærekraft.

 

Den nordiske avdelingen til Chiesi fikk et av de høyeste resultatene i evalueringen. Det finnes flere årsaker til det. Én av dem er vårt arbeid for likestilling. En annen er prosjektet Help a little / First Day Gift – et samarbeid mellom Chiesi og den svenske foreningen for for tidlig fødte barn (Prematurförbundet).